| Bakonyi burgonyás aprópecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 40 dkg sertéscomb 20 dkg gomba 20 dkg kifejtett zöldborsó 1 paradicsom 1 zöldpaprika 2 gerezd fokhagyma 1 csomó petrezselyem 2 evőkanál olaj só őrölt bors köretnek: 60 dkg burgonya a sütéshez olaj Elkészítés: A megmosott húst kis kockákra vágjuk, és az olajban hirtelen megpirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, vékony szeletekre vágott gombát, a kifejtett zöldborsót meg a kicsumázott, kockákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot. Sóval, borssal fűszerezzük, megszórjuk a zúzott fokhagymával meg a finomra vágott zöldpetrezselyemmel és lefedve kis lángon puhára pároljuk. Közben a meghámozott burgonyát kockákra vágjuk, olajban szép pirosra sütjük, majd összekeverjük a raguval. A receptet beküldte: Hmv. Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |