Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás pecsenyekrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
10 dkg bármilyen maradék sülthús (csont nélkül)
3-4 ek pecsenyezsír
1 nagy, héjában főtt burgonya
1 ek sűrített paradicsom
1 teáskanál mustár
1 teáskanál finomra vágott zöldhagymaszár (vagy snidling)
ízlés szerint só
1 késhegynyi törött fekete bors
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A meghámozott burgonyát és a darabokra vágott húst ledarálom, majd hozzáadom a pecsenyezsírt, a zúzott fokhagymát, a s.paradicsomot, a mustárt és az összes fűszert. Habosra keverem, és jól lehűtve tálalom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás pogácsa » Burgonyás sütőtökleves » Sajtos-burgonyás muffin » Finom burgonyasaláta
» Tavaszi burgonyasaláta » Burgonyás túrópogácsa » Burgonyasaláta háziasan » Burgonyás fánk virslivel
» Burgonyás cukkínis lepény » Burgonyás-sajtos csíkok » Burgonyás piskóta » Ropogós burgonyaszirom
» Burgonyás sós pite » Csípős burgonyasaláta » Dán burgonyasaláta » Burgonyás omlett


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.