Tutireceptek.hu fejléc

Babos pacalpörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött pacal,
1 doboz babkonzerv,
2 nagy fej hagyma,
3-4 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál paprika,
egy kanál zsír, vagy olaj,
késhegynyi bors,
só.

Elkészítés:
A hagymát a zsíron aranysárgára pirítom, majd rászórom a paprikát, illetve nem sokkal utána a felcsíkozott pacalt.
Sózom, majd mindig csak kevés vizet aláöntve, főzöm.
Mikor félpuha állagú beleteszem a zúzott fokhagymát és az őrölt borsot.
Az utolsó negyedórában beleteszem a leszűrt babkonzervet és most már piano hangnemben jól összeforralom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős babos karaj » Zöldbabos sertéshús » Velős pacalpörkölt » Csípős babos hús
» Babos pörkölt » Zöldbabos pulykapörkölt » Zöldbabos burgonya » Pacalpörkölt
» Babos hús csípősen » Pacalpörkölt kuktában » Zöldbabos disznócsorba » Babos pacal
» Zöldbabos aprópecsenye » Babos rakottkarfiol » Babos hús » Zöldbabos csirkesaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.