| Aratóleves bográcsban receptLevesek Hozzávalók: füstölt szalonna (vagy bacon), debreceni páros kolbász, savanyú káposzta, só, őrölt fekete bors, tv-paprika, paprikakrém, tarhonya. A habaráshoz: liszt, joghurt. Elkészítés: Bográcsban a füstölt szalonnát üvegesre hevítjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a kockára vágott paprikát is. Ha minden átpárolódott következik a feldarabolt debreceni páros kolbász, a kimosott savanyú káposzta, majd fűszerezzük sóval, őrölt borssal, paprikakrémmel és meghintjük kevés fűszerpaprikával is.Átkeverése után felöntjük vízzel és hozzáadjuk az előre megpirított tarhonyát, majd az egészet készre főzzük. Van, aki kevés lisztet kever a joghurtba és ezzel behabarja az ételt Tanácsok: Egyszerű és gyorsan elkészíthető leves Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |