| Ananászos pulyka receptEgytálételek Hozzávalók: Gyors és finom! - 1 kg pulykamell - liszt - 1 db ananász/ 1 ananász befőtt - cukor - gyömbér - szerecsendió - só, bors - citromlé - olívaolaj - 1,5 dl száraz fehérbor Elkészítés: Szeld vékony csíkokra a pulykamellet, majd forgasd lisztbe, hogy vékony réteget képezzen a liszt a húson. Serpenyőbe hevíts olajt, süsd meg rajta a húst és ízesítsd kevés gyömbérrel, szerecsendióval és borssal. (Sózni a végén kell!) Egy másik edényben karamellizálj 2 evőkanál cukrot, majd forgasd meg benne az ananászkockákat és locsold meg pici borral és citrommal, végül néhány perc után vedd le a tűzről. Burgonyapürével nagyon finom! A receptet beküldte: felhő2010 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |