| Tejszínes csirke/pulyka receptHúsételek Hozzávalók: 1kg csirke/pulyka filé egy kis olaj, oliva egy kis vegeta, ételízesítő egy kis csipet majoranna 5-6 cikk fokhagyma 1 doboz tejszín 1 kanál(evő)liszt Elkészítés: Pulyka, csirke húst csíkokra, vagy kockára vágod, egy kis olajon megpirítod míg kifehéredik, utána megszórod ételízesítővel, és majorannával, addig puhítod a húst míg elkészül, beletöröd a fokhagymát, kikevered a lisztet a tejszínnel és hozzáöntöd. Tanácsok: Gyorsan hamar elkészül, rizzsel tálald. Könnyű és finom. Egészségetekre!:-)) Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 300 kcal Zsírtartalom: 2-3 gramm A receptet beküldte: gyorgyi7 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |