| Ananászos keksztorta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 ananászkonzerv (darabolt), 10 dkg kristálycukor, 25 -25 dkg tejcsokoládé és háztartási keksz, 5-5 dkg porcukor és mazsola, 8 dkg vaj Elkészítés: Az ananász levét egy edénybe öntjük és a kristálycukorral sűrű sziruppá főzzük. Hozzáadjuk a csokoládét és a vajat. Addig melegítjük, amíg a csokoládé felolvad. Beletesszük a mazsolát, az ananászdarabokat, az összetört kekszet, és jól összedolgozzuk. Porcukorral beszórunk egy formát, és belenyomkodjuk a keveréket. Hűtőszekrényben legalább 12 órán át hűtjük. A formából kiborítva, ananásszal díszítve tálaljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |