Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
> 2 egész csirke
> 50 dkg ananász konzerv
> 1 dl vodka
> vaj
> fűszerek

Elkészítés:
A csirkéket félbe vágjuk, megsózzuk és kivajazott
tűzálló tálba egymás mellé fektetjük, bedörzsöljük
vajjal majd előmelegített sütőben kb. 45 percig
sütjük. Közben lecsurgatjuk az ananász konzervet
és 5 dkg vajon megpirítjuk, sóval és curryvel
ízesítjük ügyeljünk rá nehogy odaégjen. A pirított
ananászt a csirke köré terítjük az egészet
megöntözzük a vodkával meggyújtjuk és amikor a lángok kialszanak tálaljuk.

Tanácsok:
Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: andi699


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Xenia csirkés makarónia » Különleges sült csirke » Csirke paprikás mártással » Ananászos melegszendvics
» Gesztenyés csirkemáj » Rácos csirkecomb » Ananászos túrótorta III. » Falusi csirke birsalmával
» Pikáns csirkemáj » Gyors csirke curry » Csirkemáj pástétom » Nigella féle tepsis csirke
» Baconos csirkemell » Sertészelet ananászos » Sókéregben sült csirke » Csirkemáj római tálban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.