Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos disznóhús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg disznócomb apróra vágva,
4 gerezd apróra vágott fokhagyma,
3 ek. salátaolaj,
1 tk. nam pla, (Chili halmártásban)
késhegynyi törött bors,
1 mk. nagyon csípős pirospaprika,
8 dkg földimogyoró,
1/2 kg darabolt ananász,
1 ek. finomra vágott petrezselyem,
só,
1 zöldpaprika vékony karikákra vágva.

Elkészítés:
Pirítsuk 5 percig a húst az olajban. Tegyük bele a fokhagymát, és pirítsuk még 3 percig. Rakjuk hozzá a nam plát, a törött borsot, a pirospaprikát és a mogyorót. Lassú tűzön, állandóan kevergetve pirítsuk 10 percig. Tegyük hozzá a petrezselymet, az ananászdarabokat és ízlés szerint még sót, pirítsuk még 2-3 percig. Tálaljuk melegített mély tálban, díszítsük a paprikakarikákkal


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkeegytál » Ananászos csirkemell » Ananászos currys csirke » Ananászos vaniliahalom
» Ananászos kosárkák » Ananászos csirke » Ananászos flan » Ananászos csirke/pulyka
» Ananászos csirkecomb » Almás ananászos csirke » Ananászos csirkemell 2. » Ananászos vitamin turmix
» Ananászos-csokis muffin » Kókuszos, ananászos krémes » Ananászos csiga » Ananászos álom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.