| Ananászos disznóhús receptHúsételek Hozzávalók: 1/2 kg disznócomb apróra vágva, 4 gerezd apróra vágott fokhagyma, 3 ek. salátaolaj, 1 tk. nam pla, (Chili halmártásban) késhegynyi törött bors, 1 mk. nagyon csípős pirospaprika, 8 dkg földimogyoró, 1/2 kg darabolt ananász, 1 ek. finomra vágott petrezselyem, só, 1 zöldpaprika vékony karikákra vágva. Elkészítés: Pirítsuk 5 percig a húst az olajban. Tegyük bele a fokhagymát, és pirítsuk még 3 percig. Rakjuk hozzá a nam plát, a törött borsot, a pirospaprikát és a mogyorót. Lassú tűzön, állandóan kevergetve pirítsuk 10 percig. Tegyük hozzá a petrezselymet, az ananászdarabokat és ízlés szerint még sót, pirítsuk még 2-3 percig. Tálaljuk melegített mély tálban, díszítsük a paprikakarikákkal A receptet beküldte: Polli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |