| Almás palacsintatorta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1/2 kg alma, fahéj, vaníliás cukor, vaj, tejszínhab, palacsinta, palacsintába töltelék: kakaó, lekvár... Elkészítés: Az almát reszeld le, hintsd meg fahéjjal és cukorral, majd keverd össze és tedd félre. Ezalatt állj neki, és készítsd el a palacsintatésztát.Majd ha az is kész, nyomd ki a reszelt alma levét, és a húsát keverd a tésztába. (A leve azonnal fogyasztható és tuti biztosan 100% gyümölcstartalmú :-) Az így elkészített tésztát palacsintasütőben vajon süsd ki, mintha csak rendes palacsinta lenne. Az elkészült példányokat tortaszerűen helyezd egymásra, és rétegenként variáld a töltelékeket közöttük. Lekváros, kakaós, diós, vaníliapudingos stb. Ki mit szeret. A végén jöhet a díszítés, egy kis tejszínhab, egy kis gyümölcs, és olyan lesz, mintha csak most hozták volna a cukrászdából. A receptet beküldte: Rekus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |