| Afrikai-harcsa tejfölösen /Esetleg tárkonyosan/ receptHalas ételek Hozzávalók: 1 kg afrikai-harcsa 1 nagy fej vöröshagyma 3-4 dl tejfel só, bors 1 citrom leve olaj esetleg 1 fél dl tárkonyecet 1 Ek liszt Elkészítés: A megtisztitott harcsát/lehet bőrősen is/ 3-4 cm kockára vagdosuk,sózzuk, borsozzuk vagy citrom levével vagy tárkony ecettel meg locsoljuk a vöröshagymát nagyon apróra vágjuk és meg dinszteljük, rátesszük a halat,és ovatossan meg forgatjuk, kb 1 dl vízet öntünk rá és 20 percig fedő alatt meg pároljuk.Kis lángon. A tejfelhez hozzá keverjük a lisztet ha nagyon sürü akkor egy kis vízet teszünk hozzá, simára keverjük, ráöntjük a halra egyet rottyanjon. Kukoricás rizzsel tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |