Tutireceptek.hu fejléc

Zsuzsi sajtosa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
40 dkg sima liszt
25 dkg ráma
10 dkg juhtúró
só, ízlés szerint,
a tetejére reszelt trappista, kb. 20 dkg

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk. Kb 3 mm vastagságúra kinyújtjuk, lisztezett deszkán.
Megszórjuk a reszelt sajttal, felvágjuk 10x1 cm csíkora.Tepsibe pakoljuk, előmelgített sütőben, kb 180 C-on szép aranyságára sütjük.
Előnye,hogy hetekig eláll egy fém v. műanyag dobozban. Persze,ha marad egyáltalán!!

Tanácsok:
Érdemes ünnepek előtt pár nappal elkészíteni,minél tovább áll,annál finomabb, omlósabb.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kifli kecskesajtosan » Bakonyi fácánmell sajtosan » Zsuzsi nyalánksága » Rántott tonhal sajtosan
» Zsuzsi répatortája » Ribizlis süti Zsuzsitól » Túrós pite Zsuzsis » Zsuzsi finom sajtosa
» Zsuzsi szelet » Omlós töpi pogi » Ottfelejtett pogácsa » Sajos rúd!
» Sajtos tekercs/süti » Sós csigák » Borzas sajtos pogácsa » Zselés finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.