| Zsuzsi sajtosa receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 40 dkg sima liszt 25 dkg ráma 10 dkg juhtúró só, ízlés szerint, a tetejére reszelt trappista, kb. 20 dkg Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk. Kb 3 mm vastagságúra kinyújtjuk, lisztezett deszkán. Megszórjuk a reszelt sajttal, felvágjuk 10x1 cm csíkora.Tepsibe pakoljuk, előmelgített sütőben, kb 180 C-on szép aranyságára sütjük. Előnye,hogy hetekig eláll egy fém v. műanyag dobozban. Persze,ha marad egyáltalán!! Tanácsok: Érdemes ünnepek előtt pár nappal elkészíteni,minél tovább áll,annál finomabb, omlósabb. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |