Tutireceptek.hu fejléc

Borzas sajtos pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Tészta :
50 dkg liszt
3 dl tejföl
2 tojássárgája,

25 dkg margarin

Krém:
1/2 l tej
2 tojás,

8 dkg liszt,
8 dkg reszelt sajt
8 dkg margarin

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk, pogácsát
szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, sütjük.A krémhez a margarin kivételével mindent
összekeverünk és sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint és simára dolgozzuk. A
krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pogácsa » Rácsos-túrós pogácsa » Töltött sajtos kifli » Cheddar sajtos makaróni
» Sajtos csillagok » Tejszínes sajtos karaj » Sajtos karalábé » Sörös-tepertős pogácsa
» Káposztás pogácsa 1. » Medvehagymás pogácsa II. » Burgonyás-sajtos rúd » Sajtos tészta, másképp
» Kecskesajtos felfújt UD2 » Zsuzsi sajtosa » Burgonyás pogácsám » Burgonyás túrópogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.