| Borzas sajtos pogácsa receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: Tészta : 50 dkg liszt 3 dl tejföl 2 tojássárgája, só 25 dkg margarin Krém: 1/2 l tej 2 tojás, só 8 dkg liszt, 8 dkg reszelt sajt 8 dkg margarin Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk, pogácsát szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, sütjük.A krémhez a margarin kivételével mindent összekeverünk és sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint és simára dolgozzuk. A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |