Tutireceptek.hu fejléc

Zsiványpecsenye nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0.5 kg disznókaraj
0.5 kg marhabélszín
2 db vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
köménymag
őrölt bors
pirospaprika


Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, sózzuk,borsozzuk paprikázzuk.A nyársra tűzzük:disznó hús, 1 karika hagyma ,marhahús,1 szelet füstölt szalonna majd ismételjük,Az egészet megszórjuk köménymaggal.A fa parázson lassan forgatva a nyársat megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazac, kagyló, rák nyárson » Nyárson sült csirkemell » Fűszervajas fogas nyárson » Csalafinta csirke nyárson
» Tárkonyos csirke nyárson » Nyársonsült joghurttal » Zsiványpecsenye » Betyárhús nyárson
» Krinolin nyárson sütve » Csípős csirke nyárson » Fácán forgónyárson » Fenyőmagos bélszín nyárson
» Angolna nyárson sütve » Sült tarja nyárson » Csirkemell salátával » Csülök Bajor módra


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.