Tutireceptek.hu fejléc

Zsiványpecsenye nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0.5 kg disznókaraj
0.5 kg marhabélszín
2 db vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
köménymag
őrölt bors
pirospaprika


Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, sózzuk,borsozzuk paprikázzuk.A nyársra tűzzük:disznó hús, 1 karika hagyma ,marhahús,1 szelet füstölt szalonna majd ismételjük,Az egészet megszórjuk köménymaggal.A fa parázson lassan forgatva a nyársat megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fácán forgónyárson » Krinolin nyárson sütve » Csalafinta csirke nyárson » Zsiványpecsenye
» Betyárhús nyárson » Tárkonyos csirke nyárson » Csípős csirke nyárson » Nyársonsült joghurttal
» Sült tarja nyárson » Lazac, kagyló, rák nyárson » Nyárson sült csirkemell » Fűszervajas fogas nyárson
» Angolna nyárson sütve » Fenyőmagos bélszín nyárson » Békacomb bundában » Fokhagymás libacomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.