Tutireceptek.hu fejléc

Csalafinta csirke nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kisebb csirkemell filé
2 evőkanál mustár
1 közepes fej vöröshagyma
1 kiskanál majoránna
1 csokor kakukkfű

őrölt bors
4 evőkanál olaj
4 fej lilahagyma

Elkészítés:
A csirkemell filét úgy vágjuk fel, hogy egy nagyobb szeletet adjon, majd kissé kiverjük, s megkenjük mustárral. Egyenletesen megszórjuk finomra aprított vöröshagymával és kakukkfűvel, őrölt borssal és majoránnával. A hússzeleteket fölgöngyöljük, s ujjnyi vastag szeletekre vágva - a cikkekre szelt lila hagymával váltakozva - nyársra fűzzük. Olajjal megkenjük és faszénparázs felett 10-12 perc alatt ropogósra sütjük, majd sózzuk, borsozzuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés Cézár-saláta II. » Almás csirkefasírt » Zsírban sült csirkemáj » Csirkehúsos rakott tészta
» Gombás-sonkás csirkemell » Mustáros, mézes csirkecomb » Spicces csirkemellsaláta » Sajtpaplanos csirkemell
» Tepsis sajtos csirkemell » Csirkemelles tészta » Kentucky csirkeszárny » Csirke ecetben, tárkonnyal
» Lecsós csirkemell egytál » Kivis csirke » Csirkés masnitészta » Brazil csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.