| Nyárson sült csirkemell receptHúsételek Hozzávalók: 80 dkg csirkemell, 12 vastag uborkakarika, 4 piros színu zöldpaprika, 10 dkg húsos szalonna, 1 késhegynyi ôrölt fehér bors, 2 ek olaj, só Elkészítés: A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemellet kb. 8x4 cm-es csíkokra vágjuk. A megmosott fiatal uborkát vastag karikákra, a szalonnát és zöldpaprikát kb. 4 x 4 cm-es szeletekre felvágjuk. Az alapanyagokat megsózzuk és felváltva, a csirkemell csíkokat kettéhajtva, nyársra húzzuk. A nyárs két végét uborkakarikával zárjuk. Körben megszórjuk fehér borssal és megkenjük kevés olajjal. Hamvadó parázs fölött szép színesre megsütjük. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |