Tutireceptek.hu fejléc

Nyárson sült csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg csirkemell,
12 vastag uborkakarika,
4 piros színu zöldpaprika,
10 dkg húsos szalonna,
1 késhegynyi ôrölt fehér bors,
2 ek olaj,


Elkészítés:
A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemellet kb. 8x4 cm-es csíkokra vágjuk. A megmosott fiatal uborkát vastag karikákra, a szalonnát és zöldpaprikát kb. 4 x 4 cm-es szeletekre felvágjuk. Az alapanyagokat megsózzuk és felváltva, a csirkemell csíkokat kettéhajtva, nyársra húzzuk. A nyárs két végét uborkakarikával zárjuk. Körben megszórjuk fehér borssal és megkenjük kevés olajjal. Hamvadó parázs fölött szép színesre megsütjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült rakott csirkemell » Csirkemell pehelybundában » Sült tarja nyárson » Betyárhús nyárson
» Sajtos rántott csirkemell » Kukoricás csirkemellcsik » Mézes-csípős csirkemell » Gombás- sajtos csirkemell
» Ananászos csirkemellfilé » Fokhagymás csirkemell » Tejszínes csirkemell ragu » Hawaii csirkemell szeletek
» Gyömbéres csirkemell » Mézes-diós csirkemell » Mustáros csirkemellcsíkok » Tejfölös csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.