Tutireceptek.hu fejléc

Betyárhús nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként:
1 db nagyobb burgonya,
1 fej vöröshagyma,
2-3 gerezd fokhagyma,
8 dkg sertés érme,
5 dkg füstölt szalonna,
8 dkg bárányborda,
8 dkg sértéslaposka

Elkészítés:
A burgonyát és a vöröshagymát karikákra,a húsokat,és a szalonnát szeletekre vágom.
Kis közöket hagyva felhúzom a nyársra.
A fokhagymát elkaparom és a húsokra kenem.
Parázs fölé teszem,gyakran forgatom.Amikor megsült,erős felforrósított rummal leöntöm.
Meggyújtva kínálom a vendégeknek,tűzön pirított kenyérrel.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült tarja nyárson » Nyárson sült csirkemell » Fűszervajas fogas nyárson » Csalafinta csirke nyárson
» Fácán forgónyárson » Csípős csirke nyárson » Fenyőmagos bélszín nyárson » Tárkonyos csirke nyárson
» Angolna nyárson sütve » Zsiványpecsenye nyárson » Krinolin nyárson sütve » Lazac, kagyló, rák nyárson
» Nyársonsült joghurttal » Sajtos húsrolád » Húspástétom tésztában » Császárnő csirkéje


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.