| Zsályás sertésszűz párolt almával receptHúsételek Hozzávalók: 1,5 kg sertésszűz 40 dkg szeletelt bacon só bors zsálya fokhagyma 4-5 db alma édesítőpor fahéj olaj vaj Elkészítés: A húst 5 cm vastag szeletekre vágom, majd a fűszerekkel jól bedörzsölöm. A szeletelt bacont kiterítem a vágódeszkára, és egyenként beletekergetem a hússzeleteket, majd ezeket kevés olajjal kikent tepsibe egymás mellé rakosgatom. 45 perc alatt 180 fokos sütőben készre sütöm. Az almát cikkekre vágom, majd a felhevített vajon megpárolom a fahéjjal és az édesítőszerrel. A tányér közepére tálalom a húst, és körbe az almát. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Requcik Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |