Tutireceptek.hu fejléc

Párolt csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg csirke
víz
fűszerek
fokhagyma

Elkészítés:
A csirkét vékony szeletekre vágjuk, majd lefedhető edénybe tesszük. A tetejét megszórju sóval, ételízesítővel, szelünk rá fokhagymát, majd ráöntünk egy liter vizet és feltesszük főni. Mikor megfőtt kivesszük a vízből a szelet húsokat, tetejüket megszórjuk oregano-val, borssal, egyéb fűszerekkel.

Tanácsok:
Ráolvasztott sajttal még finomabb!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Awela


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi csirkemell » Hagymás-túrós csirkemell » Mézes-mustáros csirkemell » Színes csirkemell
» Párolt káposzta finoman » Csirkemell eperrel » Pikáns, párolt pulykaragu » Szegfűszeges csirkemell
» Rakott csirkemell almával » Currys kókuszos csirkemell » Tojásban pácolt csirkemell » Mandarinos csirkemell
» Bolgár lecsós csirkemell » Párolt kelbimbó » Magos csirkemellsaláta » Szabolcsi csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.