Tutireceptek.hu fejléc

Zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy csirkecomb
1 kk. rozmaring
1 kk. bazsalikom
1 kk. petrezselyem
1 kk. sült csirke fűszersó
1 ek. olívaolaj
6 nagyobb burgonya
20 dkg brokkoli
marék borsó
2 ek. olívaolaj
kevés só
fél doboz tejföl
1 ek. sültborgonya fűszersó

Elkészítés:
A csirkecombot befűszerezzük és olajjal megkenjük, majd egy kevés olajat és vízet öntünk a tepsibe és kb. 40 perc alatt készre sütjük.

A burgonyát meghámozzuk, és feltesszük sós olívaolajos vízben főzni, amikor már majdnem elkészül, hozzáadjuk a brokkolit és a zöldborsót is. Ha megfőttek a zöldségek leszűrjük és 8-10 alkalommal áttörjük, úgy, hogy a zöldek ne veszítsék el teljesen az állagukat.
Tálalás előtt kevés olívaolajjal meglocsoljuk.
A tejfölt kikeverjük a burgonya fűszersóval, és a hús mellé adagoljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarackos csirkecomb » Indiai csirkecombok » Mézes-narancsos csirkecomb » Borsos csirkecomb
» Sokadik töltött csirkecomb » Csirkecomb almaszósszal » Finom csirkecomb » Csirkecomb római tálban
» Töltött csirkecomb sajtal » Zöldfűszeres Grissini » Tavaszi zöldfűszeres leves » Zöldfűszeres sajtfalatkák
» Zöldfűszeres light saláta » Zöldfűszeres gombafejek » Nyakkendős csirkecomb » Tepsiben sütött csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.