| Zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" receptHúsételek Hozzávalók: 2 nagy csirkecomb 1 kk. rozmaring 1 kk. bazsalikom 1 kk. petrezselyem 1 kk. sült csirke fűszersó 1 ek. olívaolaj 6 nagyobb burgonya 20 dkg brokkoli marék borsó 2 ek. olívaolaj kevés só fél doboz tejföl 1 ek. sültborgonya fűszersó Elkészítés: A csirkecombot befűszerezzük és olajjal megkenjük, majd egy kevés olajat és vízet öntünk a tepsibe és kb. 40 perc alatt készre sütjük. A burgonyát meghámozzuk, és feltesszük sós olívaolajos vízben főzni, amikor már majdnem elkészül, hozzáadjuk a brokkolit és a zöldborsót is. Ha megfőttek a zöldségek leszűrjük és 8-10 alkalommal áttörjük, úgy, hogy a zöldek ne veszítsék el teljesen az állagukat. Tálalás előtt kevés olívaolajjal meglocsoljuk. A tejfölt kikeverjük a burgonya fűszersóval, és a hús mellé adagoljuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |