| Finom csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 8 csirke felsőcomb 8 dkg liszt 1 teáskanál pirospaprika 1 kávéskanál majoranna 2 gerezd fokhagyma 10-15 dkg reszelt sajt 2 dl tejföl 4 evőkanál olaj 1 nagy fej vöröshagyma só Elkészítés: A lisztet a fűszerekkel és az összenyomott fokhagymával összekeverjük és megforgatjuk benne a csirkecombokat. Kivajazott vagy olajozott tepsibe tesszük a húst, a tetejére egyenletesen rászórjuk a megmaradt lisztet, majd a megtisztított és felkarikázott hagymát. Megszórjuk reszelt sajttal és az olajjal elkevert tejfölt rálocsoljuk. A tepsit alufóliával lefedjük és előmelegített sütőben megsütjük. Ha már megpuhult a hús, a fóliát levéve kissé megpirítjuk a tetejét. Párolt rizzsel kínáljuk. Tanácsok: Előre lesózom kissé a húst vagy a lisztbe keverem bele. Egész csirkecombból is elkészíthető. A receptet beküldte: hajan71 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |