| Sokadik töltött csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: * 4 db csirkecomb * 6 db tojás (3 db keményre főtt, 3 db nyers) * 2 szelet szikkadt fehér kenyér * 2 dl tej * 1 közepes fej hagyma * 1 gerezd fokhagyma * só * bors * petrezselyem * fűszerpaprika * 1 dl napraforgó olaj Elkészítés: 1. A töltelékhez először a kenyérszeleteket a tejben megáztatjuk, majd kicsavarjuk. 2. Az apróra vágott hagymát olajban kissé megdinszteljük, hozzáadjuk a kicsavart kenyeret, a három nyers tojást, a fűszereket, kivéve a paprikát. Végül óvatosan hozzávegyítjük a kockára vágott kemény tojásokat is. 3. A megtisztított, megmosott csirkecombokon a bőrt óvatosan felfejtjük, vastagabb cérnával körbevarrjuk, és csak akkora rést hagyunk, ahol megtöltjük. 4. Miután megtöltöttük a combokat, bevarrjuk a rést, megkenjük olajjal, és megszórjuk pirospaprikával. 5. A tepsibe a hús alá olajat és kevés vizet öntünk, lefedjük alufóliával, és 40-50 percig sütjük a lerben. 6. Szúrópróbát végzünk. Ha megsült, levesszük a fóliát, meglocsoljuk a tepsiben lévő szafttal, és még 5 percig hagyjuk szépen megpirulni. sütési mód: alul-felül sütés Tanácsok: Átlag recept, de ez tényleg isteni! :) A receptet beküldte: Kali♥ Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |