| Nyakkendős csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: Alsó csirkecombok, hosszú bacon szeletek, hagyma, paprika (zöld), olaj, tárkony, babérlevél, só, bors, pirospaprika. Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, borsozom, sózom, pirospaprikát szórok mindkét oldalára, majd a bacont rátekerem, úgy hogy hosszába elhelyezek egy csíkot (ez lesz a nyakkendő) a megmaradt részt pedig körétekerem. Egy tepsibe öntök olajat, és elhelyezem rajta a baconos csirkecombokat. Annyi melegvizet öntök rá (nem forrót), hogy félig a csirkecombokat ellepje, rárakok hagymakarikákat, 1 paprikát felkarikázva, 2-3 babérlevelet, és tárkonyt (ez utóbbibol nem túl sokat, mert nem szeretem ha dominál a tárkony íz). Lefóliázom, és 200 fokon 50 percig sütöm. Majd leveszem a fóliát, meglocsolom a saját levével a csirkecombokat és még visszateszem 15-20 percre mig a teteje is szép piros lesz. Nagyon finomra sikerült, olyannyira, hogy férjem kérésére, vasárnapra is ezt kellett ebédre készitsek. Mellé kukoricát, és sült krumplit tettem köretként, és a césar saláta sem maradhatott el. Tanácsok: Nagyon finom és mutatós étel. Köretnek kukoricát, és sült krumplit tálalhatunk és az egészséges életmód érdekében césar saláta sem maradhat el. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: fairy_dt Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |