Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbabtokány recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 üveg zöldbab(konzerv)
1 evőkanál zsír
1 fej vöröshagyma
1 csomó petrezselyelyem
1 kávéskanál pirospaprika


Elkészítés:
A zöldbabot leszűrjük, a zsírban halványra pirítjuk
az apróra vágott vöröshagymát meghintjük apróra vágott petrezselyemmel pirospaprikával,hozzáadunk 1dl zöldbab levét.Addig főzzük amíg a hagyma szét fő és mártásszerű lesz.Ekkor beletesszük a leszűrt zöldbabot és néhány percig pároljuk a paprikás lében.
Tükörtojással és friss kenyérrel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyával rakott padlizsán » Karfiolos palacsinták » Galyasági töltött paprika » Cukkinis burgonyafasírt
» Rakott karfiol tepsiben sütve » Cukkini lecsó » Gombás zöldséges ragu » Karfiollepénykék
» Rántott keltekercs » Aloo gobi » Zöldpörkölt » Pattiszon tócsni tormakrémmel
» Sajtkrémes cukkiniragu » Rakott tök hús nélkül » Sajtos spenótkrém » Rántott tök..


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.