| Rántott keltekercs receptZöldséges ételek Hozzávalók: Kelkáposztalevelek tojás gomba delikát bors liszt zsemlemorzsa olaj (mennyiségeket nem írok, mert azt mindenki maga igénye szerint alakítja) Elkészítés: A kelkáposztaleveleket megabálom és nagyon alaposan lecsöpögtetem, majd a felesleges nedvességet megpróbálom papír kéztörlővel leitatni róla. A felszeletelt gombából és tojásból delikáttal és borssal a szokásos módon rántottát készítek, majd ha kicsit kihül, beletöltöm a kelkáposzta levelekbe. Végeit, mint a töltött káposztáét bedugdosom. Bepanírozom, és forró olajban kisütöm. Tanácsok: Tartás mártással önálló étel. Vegetáriánusok is bátran fogyaszthatják. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |