| Zéró szénhidrát: felhőkenyér receptKenyerek, péksütemények Hozzávalók: 3 tojás 3 evőkanál natúr krémsajt 1/4 teáskanál sütőpor Kevés sóval mindenképpen ízesítsd, ezen felül pedig ízlésedtől függően játszhatsz a fűszerekkel, például rozmaringgal, fokhagymával vagy akár valamilyen természetes édesítőszerrel, például steviával. Elkészítés: Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Válaszd ketté a tojásokat, és a sárgáját keverd össze a krémsajttal, illetve az ízesítéshez szánt alapanyagokkal. A tojások fehérjéhez add hozzá a sütőport, és verd jó kemény habbá. Óvatosan dolgozd össze a két keveréket, vigyázva, hogy ne törd szét a kemény habot. Halmozz 10-12 kanállal, kényelmes távolságban egymás mellé a sütőpapírral bélelt tepsire, majd süsd nagyjából 15-20 percig a középső rácson, amíg szép aranybarna nem lesz. A receptet beküldte: turkkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |