| Vörösboros malacsült aszalt szilvával receptHúsételek Hozzávalók: Hozzávalók (4 személyre): 5 dkg vaj 4 szelet előre pácolt rövidkaraj vagy szűzpecsenye 20 dkg aszalt szilva magozva, felezve 1 dl fehérbor 2 dl tejföl Só, fehér bors, szerecsendió Elkészítés: Hevítsd fel a vajat egy serpenyőben, majd süsd benne a hússzeletek mindkét oldalát 2-3 percig. Add hozzá az aszalt szilvát és öntsd alá a bort. Forrald el a lé felét, aztán öntsd fel a tejfőllel, és főzd még pár percig, hogy a hús teljesen megpuhuljon. Ízesítsd utána fehér borssal, szerecsendióval, sóval. Instant burgonyapürével tálald, amit elkészíthetsz, amíg a hús fő. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |