Tutireceptek.hu fejléc

Vörös káposzta almával recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg vöröskáposzta
fél kg alma
cukor
vöröshagyma
olaj só
köménymag
citromlé

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát zsiradékon megdínsztelem, hozzá adom a káposztát, amit előzőleg besóztam és kicsavartam, citromot csavarok rá, hozzáadom a reszelt almát és puhára párolom. Köménymaggal fűszerezem.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott káposzta Ági módra » Rucás káposzta » Káposztás tarja » Savanyú káposzta leves
» Káposztás töltött lángos » Vörösboros pontyfilé » Nyers káposztasaláta » Káposztás kocka, cvekedli
» Káposztás harcsa » Káposztás lecsó » Kelkáposztaleves » Savanyú káposztás apróhús
» Birsalmával rakott tészta » Tepsis palacsinta almával » Párolt lilakáposzta » Bográcsos székelykáposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.