| Tojásos nyúl receptHúsételek Hozzávalók: 1 nyúl, 1 dl olaj, 1 kk. ételízesítő, hagyma, 1 doboz tejföl, 6 tojás. Elkészítés: Egy nyulat kicsontozunk, a húst kiseb kockákra vágjuk, és beletesszük egy jénai tálba. Ráöntünk egy deci olajat, 1 kk. ételízesítőt, és összekeverjük. A fűszerezett hús tetejére vékonyra szeletelt hagymát rétegezünk. A letakart edényt sütőbe tesszük, és a húst kb. 45 perc alatt puhára pároljuk. Ekkor egy doboz tejfölt és 6 tojást összekeverünk, és ráöntjük a húsra. Még kb. 10 percig sütjük. Burgonyával kínáljuk. A receptet beküldte: Limmortalite Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |