Tutireceptek.hu fejléc

Tojásos nyúl recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nyúl,
1 dl olaj,
1 kk. ételízesítő,
hagyma,
1 doboz tejföl,
6 tojás.

Elkészítés:
Egy nyulat kicsontozunk, a húst kiseb kockákra vágjuk, és beletesszük egy jénai tálba. Ráöntünk egy deci olajat, 1 kk. ételízesítőt, és összekeverjük. A fűszerezett hús tetejére vékonyra szeletelt hagymát rétegezünk. A letakart edényt sütőbe tesszük, és a húst kb. 45 perc alatt puhára pároljuk. Ekkor egy doboz tejfölt és 6 tojást összekeverünk, és ráöntjük a húsra. Még kb. 10 percig sütjük. Burgonyával kínáljuk.


A receptet beküldte: Limmortalite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos pizza » Tojásos kenő » Tojásos burgonya leves » Tojásos répasaláta
» Tojásos szendvicskrém » Tojásos fizz » Tojásos, sonkás saláta » Csírás-tojásos egytálétel
» Tojásos melegszendvics » Tojásos-padlizsános lecsó » Sajtos-tojásos rizs » Tojásos kelbimbó rakva
» Öt tojásos gyümölcs torta » Tojásos vegyes saláta » Egytojásos » Tojásos-sajtos mártogatós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.