Tutireceptek.hu fejléc

Virslicsoda recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8-10 virsli
szalonnakockák vagy sonkakockák
2 hagyma
25 dkg sajt
1 kispohár tejföl
olívaolaj

Elkészítés:
A hagymát egy kevés olívaolajban megpirítani, majd a falatokra karikázott virslit és a kockázott szalonnát (sonkát) a hagyma mellé tenni és hagyni sülni. Mikor a virsli megsült és a szalonna (sonka) is kiengedte a zsírját a tetejére önteni a tejfölt. Így kevergetés mellett 3-4 percig tovább sütni, majd a tűzhelyről levenni. Végül a sajtot rászórni és egy fedővel letakarni.

Tanácsok:
Elkészítése gyors, nem bonyolult. Ajánlom cukorbetegeknek, mert a szénhidrát-tartalma csekély. Mellé kenyér vagy Abonett.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: szaboz2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült, töltött padlizsán » Spenótos nokedli » Bogyós rántott sajt » Rakott savanyúkáposzta
» Burgonyapüré hercegnő módra » Rácz csirke » Szárazbab fõzelék » Krumplis tarhonya
» Gombás töltött kenyér » Ínyenc rakott burgonya » Sült csirkecomb zöldségágyon » Sült kolbász burgonya ágyon
» Sült zöldségek csirkehússal » Spenótós hústekercs » Lecsó római tálban » Szabolcsi rakott hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.