Tutireceptek.hu fejléc

Vasi paprikás recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 l tej
6 szelet karaj
fokhagyma(én granulátumot használok)

bors
pirospaprika
liszt

Elkészítés:
a húst kicsit rostjára ütögetem és fokhagymás-sós tejbe minimum hat órát pácolom.
5 ek. kanál lisztet elkeverek egy ek. kanál pirospaprikával és ek. kanál feketeborssal.
olajat forrósitok a lisztbe forgatom a hússzeleteket(jól bele szoktam nyomkodni a lisztet a husiba)majd kisütöm. pár perc elég mindkét oldalnak!

Tanácsok:
ubisalátával és krumplipürével az igazi!


A receptet beküldte: pitzburg


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol paprikásan » Paprikás-kukoricás csirke » Paprikás fasírt » Csornai töltött paprikás
» Paprikás pizza » Tejfölös csülökpaprikás » Zöldbabos csirkepaprikás » Zöldbab paprikás
» Paprikás - cukkinis penne » Paprikás pogácsa » Paprikás krumli » Patisszonpaprikás
» Babpaprikás » Háromszínű paprikasaláta » Karfiolpaprikás » Tejfölös gombapaprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.