| Marokkói halpaprikás receptEgytálételek Hozzávalók: Annyi filézett halfilé amennyi személyre van csinálvaPl ha 4 akkor 4 filé.legjobb a tonhal amúgy. 2 közepes krumpli fejenként. Só 6 kiskanál pirospapria 1.5 deci olaj ha valaki szereti csipősen akkor teleh bele 1-2 chili paprikát is 6 vagy több gerezd fokhagyma Elkészítés: Olyan láboska kell fözni amibe nem ragad le!!!! A krumplikat karikákra vágom majd egymásra rárakom a tetejére a halakat és felöntöm annyi vizzel hogy ellepje.Rádobálni a fokhagymát is..Majd egy külön pohárba beleöntöm a paprikát és rá az olajat sót bele és ezt elkeverem jó alaposan. Felrakom a tüzre az edényt és elkezdem főzni ha már kezd gőzölni nem forr!!Akkor ráöntöm ezt a paprikás olajat.és befedni...Nem szabad rotyogtatni a legkisebb vagy minimum tűzön kell főzni nagyon lassan!!!!Amig kezd besürüsödni azaz a viz már nem olyan sok rajta.Nem szabad kevergetni sem!csak max rázogatni... Jóétvágyat hozzá!!! Tanácsok: Nagyon finom friss puha kenyérre tunkolgatva.Egyszerü és gyorsan elkészthető étel...Nagyon ajánlom hozzá a káposzta salátát ami nem ecettel hanem citrommal van készitve. Finom bor hozzá:-) A receptet beküldte: handy Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |