Tutireceptek.hu fejléc

Vadnyárs csipkeízzel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg vadapróhús
1 evőkanálnyi vadfűszer
2 evőkanál mustár
fél dl olaj

15 dkg csipkeíz
3-4 evőkanál vörösbor

Elkészítés:
A vadhúst keverd el a mozsárban megtört vadfűszerrel,a mustárral,öntsd rá az olajat,majd legalább 1-2 napig érleld a hűtőszekrényben.Sütés előtt a húsdarabokat húzd beolajozott bambuszpálcákra,vagy kis fémnyársakra,és grillrácsra téve,forgatva és a fűszeres olajjal kenegetve süsd pirosra.
A csipkeízt lazítsd fel néhány kanálka vörösborral,a vadhús mellé ennél jobb kísérőt nem is tálalhatnál.


A receptet beküldte: o.melinda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyársonsült joghurttal » "Mérges pulyka" szelet » Káposzta torta » Zelleres rántott csirkemell
» Csípős csirke kfc-módra » Ropogós csirkemellcsíkok » Pikáns csirkecombok » Hurka sütve
» Fokhagymás húsgolyók » Mélysütött mandulás csirke » Húskenyér » Borjúsült sós uborkaraguval
» Spanyol madár » Paradicsomos csirkemáj » Hagymás csirke rízsben » Marhahúsos fasírtpogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.