| Vadnyárs csipkeízzel receptHúsételek Hozzávalók: 60 dkg vadapróhús 1 evőkanálnyi vadfűszer 2 evőkanál mustár fél dl olaj só 15 dkg csipkeíz 3-4 evőkanál vörösbor Elkészítés: A vadhúst keverd el a mozsárban megtört vadfűszerrel,a mustárral,öntsd rá az olajat,majd legalább 1-2 napig érleld a hűtőszekrényben.Sütés előtt a húsdarabokat húzd beolajozott bambuszpálcákra,vagy kis fémnyársakra,és grillrácsra téve,forgatva és a fűszeres olajjal kenegetve süsd pirosra. A csipkeízt lazítsd fel néhány kanálka vörösborral,a vadhús mellé ennél jobb kísérőt nem is tálalhatnál. A receptet beküldte: o.melinda Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |