| Uritök krémleves receptLevesek Hozzávalók: A tökpucolás utáni maradékokból! tökhéj + a belseje + magja vöröshagyma/ hagymakrém kapor tejföl,+ ha van kicsi tejszín keményítő vagy liszt só Elkészítés: A tökmaradékokat, a hagymát és a kapor szárát felteszem főni. Amikor megpuhult átpaszírozom. /halpaszírozó,paradicsompaszírozó/ Kívánt mennyiségűre vízzel felengedem. Tejfölös habarást készítek. Behebarás után sózom, és átforralom. Friss kaporral díszítem. Pirított zsemlekockával vagy sajtal tálalom. Tanácsok: Ha nem eléggé savanykás a tejföltől , pici ecettel, citrommal lehet pikánsabbá tenni. Ha nincs paszírozód, akkor mixeld és szűrd át. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: DuciJucika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |