Tutireceptek.hu fejléc

Túrógombóc tejfölös, fahéjas, porcukros öntettel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
kb. 26 gombóc
1 kg. túró
2 tojás
8 ek. búzadara
csipet só

Öntet: tejföl, porcukor, fahéj

Elkészítés:
A túrót, a tojást, a búzadarát, a csipet sót összekeverjük és 1 órára hűtőbe tesszük. Ezután kigombócozzuk, és lassú forrásban levő vízben 10 percig főzzük, majd zsemlemorzsába forgatjuk.

Az öntettel és áfonya lekvárral tálaljuk.

Tanácsok:
Nagyon finom.

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: Anna78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas elalvás Update1 » Sitty-sutty túrógombóc » Tejfölös zöldségleves » Tejfölös-sajtos kelbimbó
» Gombás-tejfölös hús » Tejfölös sajtos mártás » Pihe-puha túrógombóc » Almás-fahéjas kevert
» Tejfölös karaj » Fahéjas isler » Fahéjas apróság » Tejfölös csodabogár
» Fahéjas Juliska » Tejfölös-almás kocka » Fahéjas császármorzsa » Tejfölös- sajtos rudak.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.