| Fahéjas Juliska receptSütemények, édességek Hozzávalók: 5 tojásból piskóta. 2 tojás, 20 dkg porcukor, 5 dkg margarin, 1 evőkanál méz. /habosra keverni/ 40 dgk lisztet, 2 kk szódaport, 2 kk fahéjat /összegyúrni/ Krém: 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor, 4 db vaniliás cukor /habosra keveni/ 6 dl tej, 2 csomag vaniliás puding /felfőzni/ Elkészítés: két lapot sütni, gáztepsi hátán! Kicsit nehéz kinyújtani, de menni fog!! A két krémet kihúlés után összekeveni. Az öt tojásból sütött piskótát tekercsnek készítjük /feltekerjük/ lekvárral megkenni, és 1 cm-es darabokra szeletelni. Az egyik lapot megkenni fele krémmel, majd rárakni a piskóta tekercseket, és végül a másik krém felét. Rárakni a második mézes lapot, és csokolásé mázzal leönteni. Tanácsok: Én a csokimázat mindig Party étcsokiból készítem. Felolvasztom gőz felett és 2-3 esetleg 4 kanál étoldajat belekeverve öntöm a tésztára. Elkészítési idő: 100 perc A receptet beküldte: Ramcsika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |