| Tonhalsaláta zöldborsóhüvellyel receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2 karikára vágott póréhagyma 200 g cukorborsóhüvely, félbevágva 1 gerezd fokhagyma 1/2 fej saláta (bármilyen) 300 g csíkokban grillezett paprika 415 g tonhal (konzerv) lecsöpögtetve 1 citrom, 2 EK citromlé 1 EK ecet 1 KK mustár 1 csipetnyi só 1 csipetnyi fekete őröltbors Elkészítés: A karikára vágott póréhagymát a megmosott, félbevágott zöldborsóhüvellyel 2 percig összepároljuk, majd hideg vízzel leöblítjük. 4 tányért fokhagymával bedörzsölünk. Ráhelyezzük a póréhagymás zöldborsóhüvely, a salátát, a paprikacsíkokat, majd a tonhalat. Leöntjük a salátánkat a köv. öntettel: a citrom levét ecettel, mustárral, sóval, borssal elkeverjük. Tipp: tonhal helyett nagyon finom a saláta füstölt lazaccal. Tanácsok: WW-seknek: egy adag 2 pont, az étel összesen 4 adag Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: gubaa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |