Tutireceptek.hu fejléc

Töltött, rántott gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
Kissé domború gombafejek
maradék főtt, vagy sült hús
1-2 szem főtt burgonya
1 alma
1-2 ecetes uborka
tejföl
majonéz
só, bors, citromlé
a panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A gombafejeket megtisztítjuk, kissé besózzuk. A húst feldaraboljuk, a burgonyát, hámozott almát, és az uborkát hozzá reszeljük. A tejfölből, majonézből,kevés sóval, borssal, pár csepp citromlével kissé sűrűbb tartárt készítünk és a töltelékhez keverjük. A tölteléket a gombába töltjük úgy, hogy púpos legyen, így gömb formát kapunk. Ezt bepanírozzuk és forró olajban hirtelen kisütjük.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olaszos rántotta » Sajtos rántott nyúlcomb » Tejszínes-gombás csőtészta » Gombaleves á lá Milli
» Családi töltött csirke » Rántott tojásszeletek » Gombás töltött cukkini » Sajtos töltött csirkemell
» Fogyis rántott hus » Erdei gombaleves » Töltött sajtos pogácsa » Töltött lángos
» Tojásos-gombás tekercs » Rántott zöldségfélék » Gesztenyével töltött alma » Töltött őszibarack


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.