| Töltött, rántott gomba receptZöldséges ételek Hozzávalók: Kissé domború gombafejek maradék főtt, vagy sült hús 1-2 szem főtt burgonya 1 alma 1-2 ecetes uborka tejföl majonéz só, bors, citromlé a panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa olaj Elkészítés: A gombafejeket megtisztítjuk, kissé besózzuk. A húst feldaraboljuk, a burgonyát, hámozott almát, és az uborkát hozzá reszeljük. A tejfölből, majonézből,kevés sóval, borssal, pár csepp citromlével kissé sűrűbb tartárt készítünk és a töltelékhez keverjük. A tölteléket a gombába töltjük úgy, hogy púpos legyen, így gömb formát kapunk. Ezt bepanírozzuk és forró olajban hirtelen kisütjük. A receptet beküldte: vaczila Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |