Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt hering recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
3 hering
6 db kis ecetes uborka
szegfűbors
bors
mustármag
babérlevél
ecet
hagyma
sárgarépa

Elkészítés:
A nagyon jól kiáztatott heringnek lehúzzuk a bőrét, hosszában kivesszük a gerinccsontját és szintén hosszában kettévágjuk.Belegöngyölünk 1-1 ecetes uborkát, vékonyra vágott hagyma és sárgarépa szeletet és összekötözzük vékony spárgával. Fele ecet, fele vizet sóval, kis cukorral, borssal, babérlevéllel, mustármaggal, szegfűborssal felfőzzük és teljesen kihűlve az üvegbe rakott göngyölegekre öntjük. Egy-két nap múlva használható lesz.


A receptet beküldte: webnő


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt husi Zoli módra » Sonkával göngyölt virsli » Ropogós gyömbéres hering » Göngyölt gombás karaj:
» Göngyölt kel » Fetás göngyölt csirke » Olaszos göngyölt fasírt » Göngyölt pacal
» Lombardiai göngyölt csirke » Göngyölt pulykamell » Töltött, göngyölt karaj » Heringsaláta
» Göngyölt sertéskaraj » Herr Hering » Göngyölt csirkemell » Göngyölt hús olaszosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.