| Töltött gomba (szerintem update1) receptHozzávalók: 50 dkg gomba 2 paprika 1 vöröshagyma fél cs. csombor 2 ek vaj 2 dl tejföl 10 dkg félkemény sajt 1,5 dl zöldségleves. Elkészítés: A gombafejeket tűzálló tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk. A kivágott törzset, a hagymát, a paprikát apróra kockázzuk, a vajon elkezdjük pirítani, amint pirosodni kezd fűszerezzük, ráöntjük a tejfölt és megszórjuk a reszelt sajttal, sűrűre forraljuk. Megtöltjük a gombákat, aláöntjük a levest, 160-170 fokon sütjük. Tanácsok: Az eredeti recept a Meglepetés téli Sütés-főzés különszámából van. Én kihagytam a reszelt sajtot és a csombort, póréhagymát használtam, tettem bele főtt-füstölt tarját és a töltelék tetejére tejfölt tettem. Szerintem nagyon finom. Kép a naplómban, 13. bejegyzés. A receptet beküldte: Cukicukicuki Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |