| Gombakrém leves receptLevesek Hozzávalók: 30 dkg gomba 1 fej hagyma ételízesítő 1 evőkanálnyi liszt(púpos) zsír tejföl só bors víz pirított zsemle kocka petrezselyem ízlés szerint Elkészítés: A hagymát apró kockára vágjuk,a gombát is megtisztítjuk,felszeleteljük.A zsíron a hagymát megpároljuk,rádobjuk a gombát is.Ha megpárolodott a gomba,felengedjük vízzel,belerakjuk az ételízesítőt.Ha felforrt,leturmixoljuk az egészet,és behabarjuk.Utána ízesítjük,sóval,borssal ízlés szerint. Piritott zsemlekockával tálaljuk,és megszórhatjuk petrezselyemmel. Tanácsok: Van amikor nem turmixolom le,csak behabarom,és úgy is nagyon finom. A receptet beküldte: smudlaagi54 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |