Tutireceptek.hu fejléc

Gombakrém leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg gomba
1 fej hagyma
ételízesítő
1 evőkanálnyi liszt(púpos)
zsír
tejföl

bors
víz
pirított zsemle kocka
petrezselyem ízlés szerint

Elkészítés:
A hagymát apró kockára vágjuk,a gombát is megtisztítjuk,felszeleteljük.A zsíron a hagymát megpároljuk,rádobjuk a gombát is.Ha megpárolodott a gomba,felengedjük vízzel,belerakjuk az ételízesítőt.Ha felforrt,leturmixoljuk az egészet,és behabarjuk.Utána ízesítjük,sóval,borssal ízlés szerint.
Piritott zsemlekockával tálaljuk,és megszórhatjuk petrezselyemmel.

Tanácsok:
Van amikor nem turmixolom le,csak behabarom,és úgy is nagyon finom.


A receptet beküldte: smudlaagi54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkeaprólék leves .. » Búzasörleves meccsnézéshez » Strassbourgi zöldségleves » Darálthús leves
» Alföldi májgaluska leves » Hideg szederleves » Csülkös sóskaleves » Karfiolpüré-leves
» Narancsos répakrémleves » Tojásos burgonya leves » Rizses citromleves » Tejszínes kukorica leves
» Galyasági zellerkrémleves » Gyümölcs leves » Erdélyi csirke raguleves » Kolumbiai krumplileves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.