| Tőkehalfilé serpenyős zöldségekkel receptHalas ételek Hozzávalók: 50 dkg tőkehalfilé 40 dkg sárgarépa 40 dkg brokkoli 40 dkg karfiol 4 evőkanál olaj petrezselyem só, őrölt fehérbors fokhagyma Elkészítés: A tőkehalfilét nagyobb kockákra vágjuk, befűszerezzük (só, bors, fokhagyma), majd magas falú serpenyőben kevés olajon megsütjük. Ha kész, ízlés szerint citromlével meglocsoljuk, és félretesszük. Ugyanabban a serpenyőben megpároljuk a karikára vágott sárgarépát. Ha már majdnem puha, hozzáadjuk a brokkolit és a karfiolt, és együtt pároljuk készre. Tálalás előtt óvatosan összekeverjük a tőkehalfilé kockákkal, és összeforraljuk őket. Petrezselyemzölddel díszítjük. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |