| Gyors vacsora zöldségekkel receptEgytálételek Hozzávalók: 80 dkg burgonya, 3 közepes fej vöröshagyma, 6 db paprika, 4 nagyobb szem érett paradicsom, 20 dkg lángolt kolbász, 6 db tojás. Ízlés szerint őrölt fekete bors, fűszerpaprika, só. A sütéshez: olaj Elkészítés: A burgonyát megpucoljuk, felkarikázzuk, majd kevés olajon megsütjük.Ha megsült kiszedjük és pótoljuk az olajat, majd a vékonyra szeletelt vöröshagyma következik, amit csipetnyi sóval is meghintünk. Ha aranysárgára dinsztelődött hozzáadjuk a kicsumázott és kockára vágott zöldpaprikát és a felszeletelt paradicsomot. Ízesítjük ízlés szerint a fűszerekkel és lassú tűzön pároljuk. Ha megsült hozzáadjuk a felszeletelt kolbász és a már megsütött burgonyát és jól átmelegítjük. Ekkor ráöntjük a felvert és kissé megsózott tojásokat és az egészet összesütjük. Külön tányérkán szeletelt csípős paprikát, vagy idény szerinti savanyúságot, friss kenyeret és pincehideg bort kínálunk hozzá. sütjük. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |