Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-sajtkrémes virsli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 csomag virsli (2X5)
2 dl főzőtejszín
1 tubusos natúr sajtkrém
póréhagyma
petrezselyem zöldje
kevés olaj

Elkészítés:
A póréhagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon üvegesre pirítjuk. A virsliket felkarikázzuk, és a hagymás olajon kicsit megpirítjuk. Ha kész, hozzáadjuk a főzőtejszínt, majd a sajtkrémet. Ha elolvadt, és besűrűsödött, megszórjuk apróra vágott petrezslyemzölddel.
Tésztával vagy nokedlivel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: szebinora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslis kiflik (Update 1) » Virslis árpa » Virsli kukoricakabátban » Virslis burgonygombóc
» Tésztába csavart virsli » Virslitokány » Könnyű virslis zöldségragu » Virslis-krumplis golyók
» Virslis lencseleves » Virslitorta » Káposztás-virslis kifli » Virsli baconba tekerve
» Virslis partifalatkák » Lencsesaláta virslivel » Lencseleves virslivel » Tepsis virsli gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.