| Tarhonyáshusi receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg sertéscomb hagyma olaj pirospaprika bors só 3 bögre tarhonya 1 ü. natúr lecsó Elkészítés: A sertéscombot megmossuk, felkockázzuk, és a szokásos módon pörköltöt készítünk belőle. Amikor megfőtt, hozzáadjuk a lecsót (nem kell az összes leve) és tovább főzzük, míg a paprika megpuhul benne. Közben elkészítjük a tarhonyát. Egy edényben olajat hevítünk, megpirítjuk a tarhonyát, felöntjük dupla annyi vízzel, sózzuk és fedő alatt főzzük, míg meg nem puhul. Ha megpuhult, letakarva még pihentetjük kicsit. Miután a pörkölt is és a tarhonya is kész, egy nagyobb edényben összekavarjuk jól és már készisvagyunk a tarhonyáshusival.:) Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: Hisztikirálynő Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |