| Szicíliai narancssaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: Hozzávalók 3 szem édes narancs, szárzeller, lilahagyma, só, bors, olivaolaj Elkészítés: A meghámozott narancsot felkarikázom, ráteszem a szintén felkarikázott szárzellert, az apróra vágott lilahagymát, sózom, borsozom és jó sok olajjal meglocsolom. Pirítóssal a legjobb tunkolni a sós-narancsos-olajos levet. Lehet önálló előétel vagy egy jó kis antiasto misto része. Tanácsok: Tipikus nyári előétel lenne, ha nyáron kapnánk finom, édes, lédus narancsot. De mivel ezt nyáron nem kapni, ezért ennek a sós narancssalátának most van igazi szezonja. Nagyon egyszerű és eddig mindenkinek bejött, pedig sokan csak hosszas unszolásra kóstolták meg. A receptet beküldte: csillibilli112 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |