| Vitaminsaláta virslivel receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2 pár virsli, 2 db főtt tojás , 2 db nagy alma, 1 nagy fej lilahagyma , 1 db ecetes uborka, 1 fél evőkanál olaj , 2 dl kefir csipet cukor , mustár, Piros Arany krém Elkészítés: A virsli bőrét lehúzzuk, a húsát felkarikázzuk. A megtisztított hagymát és a savanyú uborkát felszeleteljük. Az olajból, a kefirből, a mustárból, a cukorból öntetet készítünk, és az előkészített hozzávalókkal összekeverjük. Végül a meghámozott, kockára vágott almát is beletesszük. Tetejét karikára vágott kemény tojásokkal díszítjük, melyekre egy-egy csepp Piros Aranyat nyomunk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |