| Toscana tésztasaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2 db paradicsom 2 db paprika 1 kígyóuborka olíva 1 db csirkemell olívaolaj borecet só bors 3 színű tészta 20 dkg reszelt parmezán Elkészítés: A tésztát kifőzzük, majd jól lecsepegtetjük. A csíkokra vágott csirkemellet olívaolajon megsütjük, apróra vágott újhagymát, sót, borsot és egy kevés bort adunk hozzá. A paradicsomot, a paprikát és az uborkát nagyobb darabokra vágjuk, a kifőtt tésztához adjuk.Balzsamecettel, olívaolajjal megöntözzük, rászórjuk a parmezánt, majd sóval, borssal ízesítjük és hozzáadjuk a húst. A csirkemell után visszamaradt zsiradékba parmezánt teszünk, a tésztára öntjük. A receptet beküldte: Teráz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |