| Szélesmetélt gombával és sonkával receptLevesek Hozzávalók: 20 dkg pármai sonka, 3-4 evőkanál olívaolaj, 2 dl tejszín, 1 csipet őrölt fehérbors, 30-40 dkg széles metélt, 20 dkg gomba 1 csokor friss bazsalikom, 1 maréknyi koktélparadicsom. Elkészítés: Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, majd tegyük bele a vékony csíkokra felvágott sonkát. Pár percig pirítsuk,tegyük rá a felszeletelt gombát majd öntsük fel a tejszínnel, fűszerezzük fehérborssal, forraljuk fel, rakjuk bele a félbevágott koktélparadicsomokat, majd keverjük össze a kifőzött tésztával. Tálaljuk nagy tányérokra, tetejére friss bazsalikom leveleket tegyünk A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |