Tutireceptek.hu fejléc

Szárnyas raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 deka aprólék, 15-20 deka zöldség, 4 deka zsír, 4 deka liszt.

Elkészítés:
1 csirke-, vagy kacsaaprólékot feldarabolunk s 15-20 deka vegyes leveszöldséggel négy deka zsíron lepirítjuk s a tetejét meghintjük egy evőkanálnyi liszttel és finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Aztán egy és fél liter vízzel feleresztjük és lassú forrással addig főzzük, amíg az aprólék megpuhul. Egy kis sóval és törött borssal ízesítjük.


A receptet beküldte: ajren

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros pulykaraguleves » Szárnyassaláta » Szárnyasragu leves » Erdélyi csirke raguleves
» Tarcali raguleves » Szárnyas szendvicskrém » Szárnyasgaluska leves » Currys szárnyasleves
» Raguleves csiperkegombával » Borsós raguleves » Pikáns raguleves » Tárkonyos pulykaraguleves
» Szárnyas aprópecsenye » Csirkeszárnyas egytál » Stroganoff szárnyas tokány » Tárkonyos raguleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.