Tutireceptek.hu fejléc

Szárnyas raguleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 deka aprólék, 15-20 deka zöldség, 4 deka zsír, 4 deka liszt.

Elkészítés:
1 csirke-, vagy kacsaaprólékot feldarabolunk s 15-20 deka vegyes leveszöldséggel négy deka zsíron lepirítjuk s a tetejét meghintjük egy evőkanálnyi liszttel és finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Aztán egy és fél liter vízzel feleresztjük és lassú forrással addig főzzük, amíg az aprólék megpuhul. Egy kis sóval és törött borssal ízesítjük.


A receptet beküldte: ajren

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolgár raguleves » Lestyános csirkeraguleves. » Szárnyas szendvicskrém » Dermesztett szárnyassaláta
» Csirke raguleves alapléből » Tejfölös sertésraguleves » Tárkonyos pulykaraguleves » Tarcali raguleves
» Csirkeszárnyas egytál » Tárkonyos csirkeraguleves » Pikáns raguleves » Tárkonyos raguleves 2.
» Bundás szárnyasfalatka » Vadraguleves bográcsban » Erdélyi raguleves » Szárnyas uborka saláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.